Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Wijnhuizen

Borgo Antico staat “Model voor Duurzaamheid en Kwaliteit in de Vinificatie”.

Sinds 1973 is het familiebedrijf van Marchesin gevestigd in de heuvels van Conegliano Veneto waar sinds mensenheugenis druiven geteeld worden die wijnen geven met delicate aroma’s  en zeer uitgesproken smaken. Lees meer.

Bij Borgo Tintor is wijn niet alleen een product: het is passie, liefde en toewijding van een heel gezin. De opleiding en ervaring als wijnmaker voor verschillende wijnhuizen hebben uiteindelijk geleid tot het vorm geven van de ambities van Giovanni Bortoluzzi. Lees meer.

Dacapo logo

Dacapo werd opgericht in 1997 door de herstructurering van een oud wijndomein. Lees meer.

Gozzelino logo

De familie Gozzelino begon in 1886 met het verbouwen van druiven. Het landgoed was toen eigendom van de Markies Asinary, grote wijnbouwers in het kasteel van Costigliole. Lees meer.

La-Bioca logo

La Biòca is een kleinschalig wijnbedrijf in Serralunga d’Alba, in het hart van het Barolo – gebied. Lees meer.

Franciacorta is een heuvelachtig gebied gelegen tussen Brescia en het zuidelijk uiteinde van het Iseomeer, in Lombardije. Lees meer.

De farm, een zeer oude boerderij die dateert uit 1056, is gelegen in de gemeente Gaiole, in hartje Chianti.
Het begon in 1959 toen de grootvader het bedrijf opstartte en het een hobby bleef voor de vader tot in 1994. Vanaf dan besloten SaverioBasagni en zijn echtgenote Fabiana om van Monterotondo hun levenswerk te maken. Lees meer.

Perego&Perego is een wijnbouwer die gelooft in de grote traditie van Italiaanse producten. Hun wijnen getuigen van hoge kwaliteit, het resultaat van bijzondere aandacht, zorg en respect voor de natuur en een gezond voedingspatroon.. Lees meer.

Pietro-Beconcini logo

Beconcini’s geschiedenis begint in de vroege jaren 1950, toen de grootvader van Leonardo het landgoed kocht waar hij samen met zijn familie op werkte, maar toen nog eigendom was van de familie Marchesi Ridolfi. Lees meer.

VenaVino LEEFTIJD VALIDATIE

WELKOM

Om VenaVino te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Tevens gebruiken wij cookies. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.

Ja, Ik ben 18 jaar of ouder. NEE

SORRY

VenaVino.com verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan personen onder de 18 jaar.